Pályázati felhívás

 

Tudományszervezés a Pesti Bölcsész Akadémián

 

 

Kedves Doktorandusz Hallgatótársunk!

 

Jelen pályázati felhívás a Pesti Bölcsész Akadémia 2015/2016-os őszi félévére hirdet meg szervezői feladatokat tudományszervezési kreditért.

Az ELTE BTK nyilvános előadás-sorozata nyitott egyetemként működik, amelynek célközönsége alapvetően nem feltétlen szakmabeli, érdeklődő közönség a középiskolástól a nyugdíjas korosztályig. A Pesti Bölcsész Akadémia legfontosabb célja továbbra is az, hogy közérthető módon felhívja a figyelmet arra, hogy miben rejlik a humán tudományok öröme, vagyis bemutassa a szélesebb közönség számára is vonzó témákat, kutatásokat. Alapvetően négy előadásból álló kurzusokra kerül sor az ELTE BTK campusán, amelyet pályázat útján kiválasztott PhD-hallgatók tartanak meg. A Pesti Bölcsész Akadémia működésében az előadókon kívül részt vesznek hallgatók az ELTE BTK összes doktori iskolájából szervezőként is, a főszervezők mellett szakterületenkénti iskolafelelősök segítik a munkát. Most szeretnénk az ő feladatukat megkönnyítendő, kibővíteni a csapatot.

 

A pályázás feltételei:

  • a pályázó hallgatói jogviszonnyal rendelkező ELTE BTK PhD-hallgató;
  • a pályázó elküld egy vázlatos tervet (1 oldal) arra vonatkozóan, hol, hogyan hirdetné a PBA-t, milyen eszközökkel tenné ismertebbé, sűrűn látogatottá az előadásokat;
  • a pályázó csatolja egy szaktanár ajánlását és támogató aláírását, aki a pályázatot pozitív elbírálásra ajánlja.

 

A jelentkezés határideje: 2015. július 5. - MEGHOSSZABBÍTVA július 31-ig.

A jelentkezéseket ide várjuk: akademia.btk@gmail.com

Egyéb elérhetőségeink: pestibolcseszakademia.blog.hu és www.facebook.com/BolcseszAkademia

 

Üdvözlettel,

a Pesti Bölcsész Akadémia szervezői

Budapest, 2015. június 11.

A pályázati felhívás letölthető pdf-formátumban.

süti beállítások módosítása